Lid worden

Wil ook jij graag lid worden van onze club?

In onze club wordt er gefietst op woensdagavond (ongeveer 60km en de dames hebben de leiding) en donderdagavond ( 65 km over een vast parcours en iedereen is welkom) en op zon- en feestdagen in de voormiddag.

De avondritten starten altijd om 18.30 uur.

Op zondagmorgen vertrekken we om 08.30 uur (A-rit ongeveer 100km of B-rit ongeveer 85km) en om 8.45 uur (C-rit ongeveer 70km).

Alle ritten vertrekken aan de Steenbossen (een zijstraat van de Molenheide). Deze straat ligt op ongeveer 150 meter van ons clublokaal bij Nena in café de Vijfhoek te Breendonk.

Info en afspraken over de ritten vind je in de kalender.

Je mag gerust eens komen proefrijden

Wil je ontdekken of onze club iets is voor jou? Kom dat eens proefrijden maar geef op voorhand een seintje via mail naar
bestuur@wtcbreendonksetrappers.be. Er wordt gefietst in 3 groepen, je kan aan de uitstapleider vragen in welke groep je best start (afhankelijk van je niveau).

Hoe lid worden?

Wie bij onze club wil aansluiten is verplicht om een helm te dragen en betaalt lidgeld zodat je verzekerd bent. De verzekering geldt 7 dagen op 7, al dan niet in clubverband en is voor lichamelijke letsels en de schade die je aan anderen zou berokkenen. Opgelet: eigen materiële schade is nooit gedekt door onze polis, mogelijk wel door de polis van een tegenpartij indien die aansprakelijk zou zijn.

Je betaalt 200 euro toetredingslidgeld en krijgt daarvoor verzekering + fietskledij. Dit startpakket bestaat uit een koerstrui met korte mouwen, een koerstrui met lange mouwen en een korte koersbroek. Alle kledij is van het merk Bioracer en in de clubkleuren met sponsorvermelding.

Vanaf het 2de jaar is het lidgeld 60 euro. Door te fietsen en te helpen op onze activiteiten kan je punten verdienen voor het clubkampioenschap. Wie voldoende punten haalt, verdient een gedeelte van de kost van de clubkledij terug (zie het clubreglement voor meer details).

Indien je wil aansluiten, raden wij je aan om dat zo snel mogelijk het toetredingsbedrag te betalen. Je bent dan verzekerd vanaf het moment dat de club je gegevens heeft doorgegeven aan de verzekeringsmaatschappij.

Voor je aansluiting hebben wij volgende gegevens nodig:

  • Naam en voornaam
  • Straat en nr.
  • Postcode en gemeente
  • Mailadres (best thuis)
  • Rijksregisternummer
  • Tel & Gsm nummer

Het lidgeld moet betaald worden op de rekening van de WTC Breendonkse Trappers vzw – BE34 7512 0947 6590 met vermelding van je naam.

Nog vragen?

Mail naar secretariaat@wtcbreendonksetrappers.be.