De Trappers

Welkom bij de Breendonkse Trappers

De Trappers zijn een wielertoeristenclub uit Breendonk, opgericht in 1991. Ze telt +- 70 leden op dit moment. Interesse om ook lid te worden? Neem contact op met het bestuur en kom  zeker eens proefrijden!

Van begin maart tot einde oktober organiseren het bestuur en de clubleden voor de clubleden  een aantal ritten per week. Deze vertrekken allemaal op de grote parking van Sporthal Vrijhals met ingang langs de Vrijhalsweg (in het verlengde van Breendonk-Dorp). Op woensdagavond en zondagmiddag eindigen de ritten bij de Franky (Café De Vetten Os) in de Dorpstraat. Waar we heen rijden is te vinden in de rittenkalender.

Op zondag vertrekken er drie ritten, om 8.30 uur een A-rit en een B-rit. De A-rit is gewoonlijk iets langer en gaat over een wat zwaarder parcours. Om 8.45 uur vertrekt er een kortere C-rit waarin het tempo iets lager ligt. Op woensdag- en donderdagavond is er telkens één rit om 18.30 uur. Op woensdagavond bepalen de dames het tempo en het parcours. 

Daarnaast neemt de club ook deel aan een aantal tourritten op zaterdag.

Elk jaar organiseert de club in mei/juni met het Pinksterweekend ook een driedaagse voor de mannen en begin september een tweedaagse voor de vrouwen.

Lid zijn van de Trappers betekent vooral samen fietsen maar ook het sociale gebeuren is zeer belangrijk. Na de ritten keuvelen we gezellig na bij een drankje.

Het seizoen start iedere jaar in februari met een verplichte algemene vzw ledenvergadering en we sluiten af in oktober met een gewone ledenvergadering gevolgd door een sluitingssouper. Om de kas te spijzen wordt ook jaarlijks in mei een steak-eetfestijn georganiseerd. Verneem meer over deze activiteiten bij het nieuws en bekijk ook de foto’s.

Contactgegevens

WTC Breendonkse Trappers vzw
Ondernemingsnummer: 0600.867.884