De warmste rit

Vandaag was dé dag, dé dag dat we naar Wachtebeke reden om het goede doel te steunen. Om 9 uur stonden we klaar om ons stalen of carbonnen ros in galop te zetten. Direkt van bij het vertrek was het duidelijk dat er een paar boenkers bijwaren die het tempo strak zouden houden.

Jo Meykens en Jef Goossens zijn sinds deze middag volwaardige BV’s, voor zover ze dit nog niet waren. Zij zijn namelijk gaan uitleggen wie we zijn en waarom we geld ingezameld hebben voor het Berrefonds. Interview en sfeerfoto’s vind je hier.

Ondertussen hadden we met ons warmste peleton de terugrit aangevat en zijn we zonder kleerscheuren terug bij onze teergeliefde sponser “de vijfhoek” beland. Hier werd onze eerste bestelling echter met een gefronste blik van beide cafedames ontvangen. Het koffiemachine en de waterkoker hebben nog nooit zoveel werk gehad om ons allemaal terug op temperatuur te krijgen.

De warmste week, Jef en Jo op het podium in Wachtebeke